Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Передзахист кваліфікаційних робіт

На кафедрі біології та агрономії відбувся попередній передзахист кваліфікаційних робіт.

Кафедрою біології та агрономії факультету природничих наук 30 листопада 2023 року було організовано та проведено попередній захист кваліфікаційних робіт здобувачів освіти другого (магістерського) рівня освіти за спеціальностями 201 Агрономія, 014.05 Середня освіта. Біологія та здоров’я людини, 091 Біологія. Захід був проведений з метою підготовки магістрантів до випуску, вдосконалення та апробації результатів магістерських досліджень, корегування доповідей, презентацій, кваліфікаційних робіт. У заході приймали участь магістранти першого та другого курсів, викладачі кафедри біології та агрономії.

Під час проведення передзахисту, здобувачі освіти доповіли про результати своїх магістерських експериментів. Доповіді супроводжувалися презентаціями. Тематика доповідей відповідала науковим спрямуванням з питань технологій викладання біології в закладах загальної середньої освіти в сучасних умовах, дослідження особливостей фізіології людини та тварин, розробці елементів технологій вирощування рослинницької продукції з метою підвищення врожайності та якості продукції на теренах України.

В результаті обговорення доповідей здобувачів освіти викладачами кафедри біології та агрономії  був проаналізований стан кваліфікаційних робіт, надані рекомендації з подальшого удосконалення робіт, презентацій, доповідей. Відзначені актуальність та практична значущість досліджень магістрантів, ретельність підготовки презентацій. Подібна практика надає можливість планування подальшої навчальної та наукової роботи викладачів кафедри з магістрантами. Результати попереднього захисту магістрантів були обговорені на нараді кафедри біології та агрономії з приводу рекомендації допуску до захисту.

 

Кафедра біології та агрономії

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024