Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Янголятка для Захисників

За багаторічною традицією факультету природничих наук до Дня Святого Миколая та Дня Захисника України на ФПН збуло завершено акцію «Янголятко для Захисників».

На факультеті природничих наук існує багаторічна традиція виготовлення власними руками невеличких Янголяток – оберегів для наших Захисників. У цьому році до виготовлення оберегів долучились студенти всіх курсів факультету та представники деканату. Виготовлених з любов’ю Янголяток здобувачі факультеті надсилали до м. Миргород із різних куточків нашої країни. Янголятка вийшли різні, але всі були виготовлені з великою любов’ю, теплотою та вдячністю до наших Захисників. І, ще особливістю Янголяток які виготовляють на факультеті є те, що вони завжди виготовляються у жовто-блакитних кольорах з вірою в те, що наш прапор буде майоріти в рідних містах – Луганську, Старобільську, Сєверодонецьку, Лисичанську, Донецьку, Маріуполі та інших. 

Команда факультету природничих наук уклінно дякує нашим Захисникам за їх мужність, стійкість. Бажаємо кожному міцного здоров’я та скорішого повернення до дому з Перемогою!

 

За інформацією факультету природничих наук 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024