Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

День Збройних сил України

Професійне свято всіх військовослужбовців, які служать чи раніше служили в ЗСУ –  День Збройних Сил України – ми відзначаємо щорічно 6 грудня.

Хочеш миру — готуйся до війни. Ці старі, але мудрі слова залишаються актуальними в умовах сучасного світу. Сильна армія досі залишається найпоказовішим фактором у визначенні могутності нації. Для багатьох країн саме розвиток збройних сил став каталізатором підйому до статусу великої держави. В Україні важливість міцного, добре озброєного війська давно ніхто не піддає сумніву. Обороняють країну, захищають її суверенітет та недоторканність території національні Збройні Сили.

Сьогодні – це свято не лише свято професійних військових, а свято всієї країни, кожного добровольця, кожної сімʼї, чиї члени боронять нашу державу від ворога, усіх, хто допомагає Збройним Силам України, донатить на армію, волонтерить, лікує поранених.

День Збройних Сил України — це ще й потужний інформаційний привід, що привертає увагу суспільства до їхніх досягнень та труднощів, а також до усвідомлення важливої місії, яку виконує армія в житті суспільства.

Вітаємо з Днем Збройних Сил України!

Слава Збройним Силам України! Героям слава!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024