Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Школа соціального робітника – 2023 

Здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти НН ІПП пройшла конкурсний відбір у Школу соціального робітника.

Здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 231 «Соціальна робота» за освітньою програмою «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія» навчально-наукового інституту педагогіки і психології, викладачка кафедри східної філології і перекладу, голова Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» Ольга Корінська пройшла конкурсний відбір у Школу соціального робітника. 

Захід організовано командою благодійного фонду «Women’s Aid International» та Посольством США. В офлайновому форматі у місті Київ. Учасники протягом наступних двох тижнів пройдуть інтенсивний курс, навчальна програма якого спрямована на надання майбутнім соціальним робітникам глибоких знань для роботи з вразливими групами населення. 

Основна мета навчальної програми – навчити учасників якісно надавати соціальний супровід клієнтам. Вона містить у собі широкий спектр тем щодо надання послуг різним категоріям клієнтів, а саме: етичні засади соціальної роботи; психологічні аспекти геронтології та специфіки спілкування з людьми похилого віку; основи догляду за малорухомими та лежачими пацієнтами; вирішення конфліктних ситуацій та побудова успішної комунікації тощо.

До того ж, ця програма відзначається акцентом на профілактиці професійного вигоряння та розвитку стресостійкості у соціальних робітників.

Бажаємо нашій здобувачці успіхів в опануванні нових знань та здобутті необхідних умінь та навичок в майбутній професії.

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024