Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Співпраця внутрішніх стейкголдерів

На факультеті української філології та журналістики проведено зустріч внутрішніх стейкголдерів.

30 листопада відбулася зустріч здобувачів вищої освіти за освітніми програмами «Українська мова і література», «Українська мова і література. Мова і література (англійська)» спеціальності 014.01 «Середня освіта. Українська мова і література» факультету української філології та журналістики з керівниками структурних підрозділів, що сприяють ефективній реалізації внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Метою зустрічі стало ознайомлення здобувачів освіти з роботою структурних підрозділів (положеннями, програмами, напрямами роботи, формами співпраці, надання консультацій і необхідної допомоги та ін.).

На зустрічі були присутні здобувачі вищої освіти, керівники структурних підрозділів внутрішньої системи забезпечення якості освіти, гаранти освітніх програм першого (бакалаврського) й другого (магістерського) рівнів, викладачі кафедри української мови й кафедри української та зарубіжної літератури.

В.о. завідувача відділу управління якістю освітньої діяльності Маргарита Кравченко ознайомила здобувачів освіти з інституційними рівнями внутрішньої системи забезпечення якості освіти в університеті, з нормативними документами, що регулюють освітню діяльність у нашому закладі освіти, акцентувала увагу на прозорості й доступності публічної інформації, розміщеної на сайті університету.

Керівниця центру розвитку кар’єри Валентина Вовк повідомила присутніх про плани роботи центру й форми взаємодії зі здобувачами освіти, запропонувала провести майстер-клас зі складання професійного резюме фахівця, запросила випускників до участі в ярмарках вакансій.

Керівник центру психологічного відновлення та адаптації Антон Назмієв розповів про основні напрями роботи центру та анонсував проведення серії психологічних тренінгів для здобувачів і викладачів.

Завідувачка сектору студентської соціальної служби Ганна Серік надала присутнім інформацію про нормативні документи, що регулюють питання соціального забезпечення здобувачів освіти, назвала основні категорії осіб, які мають пільги під час вступу до університету й протягом навчання; запропонувала допомогу у вирішенні соціально-гуманітарних питань.

В.о. голови студентського самоврядування університету Анна Берендяєва презентувала систему студентського самоврядування нашого закладу освіти, мету, основні завдання й напрями діяльності; розповіла про заходи, які проводить самоврядування для студентів.

Здобувачі освіти подякували спікерам за корисну інформацію й висловили сподівання на подальшу ефективну співпрацю задля спільної справи – здобуття якісної освіти. 

 

Гаранти освітніх програм

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024