Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн-семінар молодих дослідників

Нещодавно відбувся онлайн-семінар молодих дослідників «Дослідницькі практики молодих науковців у контексті компетентнісної парадигми».

27-28 листопада 2023 р. за ініціативи Житомирського державного університету імені Івана Франка, ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», Міжрегіональної Академії управління персоналом та ГО «Академія міжнародного співробітництва з креативної педагогіки «Полісся» відбувся онлайн-семінар молодих дослідників «Дослідницькі практики молодих науковців у контексті компетентнісної парадигми».

У заході взяли участь відомі науковці, доктори наук, професори, а також молоді науковці, аспіранти та магістранти з різних закладів вищої освіти України.

Від ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» з вітальним словом виступив голова вченої ради, доктор педагогічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України Віталій Курило, який побажав молодим науковцям віднайти у своїх наукових пошуках те унікальне та неповторне, що і складатиме наукову новизну кожного дослідження.

Також з презентацією діяльності аспірантури і докторантури ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» виступив доктор фізико-математичних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи Анатолій Жучок.

Аспірантів нашого університету з доповіддю на тему «Роль академічної доброчесності у контексті компетентнісної парадигми професійної підготовки майбутніх фахівців» гідно представила здобувачка третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» Катерина Коваленко.

Такі заходи, у співпраці з представниками різних наукових шкіл нашої країни, є вкрай важливими для формування особистості молодих дослідників та є невід’ємною складовою поетапної апробації результатів наукових пошуків упродовж набуття навичок сучасного науковця.

 

За інформацією  НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024