Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Онлайн-зустріч «Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі»

Здобувачі та викладачі кафедри туризму, готельної і ресторанної справи взяли участь в онлайн-зустрічі на тему: «Інклюзивність в ресторанно-готельному бізнесі».

26.10.23 р відбулася онлайн-зустріч на тему: «Інклюзивність В Ресторанно-Готельному Бізнесі», яка об’єднала представників готельно-ресторанної сфери, профільних закладів освіти, громадських організацій та державних органів. Здобувачі спеціальностей «Туризм», «Туризм і рекреація» та «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри туризму, готельної і ресторанної справи брали участь в онлайн-навчанні.

Програма навчання передбачала наступні блоки питань:

  • Маломобільні групи населення, їх особливості і потреби.
  • Що таке психологічно безпечне середовище на робочому місці. Створення мапи підтримки ментального здоров’я у вашій компанії.
  • Інклюзивність у бізнесі – можливість, від якої виграють усі.
  • Як зробити простір підприємств HoReCa доступним для всіх, без обмежень.
  • Ментальне здоров’я у колективі, у якому є особливі працівники.
  • Соціальна та моральна відповідальність інклюзивності

Організовували зустріч і розкривали теми: Ольга Михайлова, керівниця PROFI CLUB; Анна Іскіердо, співзасновниця архітектурно-проєктної компанії АІММ; Валентина Петрова, експерт Центру компетенцій Федерації організацій роботодавців Дніпропетровщини; Олена Булах, засновник Асоціації Рестораторів та готельєрів.

Інформація про безбар’єрність та інклюзивність в системі HoReCa є актуальною та нагальною для власників бізнесу, керівників та працівників сфери HoReCa, підприємців, які бажають розпочати бізнес у сфері HoReCa, працівників місцевих адміністрацій та профільних міністерств, соціальних працівників та громадських організацій, студентів та викладачів профільних навчальних закладів.

 

За інформацією кафедри туризму, готельної і ресторанної справи

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024