Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Засідання науково-дискусійного гуртка

Відбулося чергове засідання науково-дискусійного гуртка майбутніх сходознавців.

Керівник гуртка доцент кафедри східних мов  Федічева Н.В. зробила повідомлення га тему «Методологія наукових досліджень». Також вона надала здобувачам освіти рекомендації щодо написання наукових робіт, в тому числі курсових та магістерських робіт, тез доповідей тощо.

Далі відбулося обговорення питання про підготовку до щорічної кафедральної конференції  «Сучасні тенденції сходознавства» у травні 2024 року. Доценти кафедри східних мов Малахова Ю.В. та  Федічева Н.В. підкреслили важливість участі здобувачів освіти у щорічних міжнародних науково-практичних конференціях  і порекомендували теми для дослідження.

З презентацією на тему «Китайські ієрогліфи»» виступила студентка 2 курсу Дарина Дерев’янко. З доповіддю на тему «Культурні особливості китайської весільної церемонії»  виступила студентка 1 курсу Софія Недогибченко. Студентка 2 курсу Поліна Сазонова присвятила свою презентацію дракону як символу у японській та китайській культурах. Доповіді викликали жваве обговорення, у якому взяли  участь присутні викладачі кафедри східних мов і здобувачі освіти.

 

Інформаційний центр факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024