Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Дитячий фейс-арт від студентів НН ІКМ

В НН ІКМ триває профорієнтаційна робота.

18 листопада до Всесвітнього дня дитини навчально-науковий інститут культури і мистецтв провів безкоштовну акцію «Дитячий фейс-арт». Розпис обличчя проходив на третьому поверсі ТРЦ «Київ», в найбільшому торгівельно-розважальному центрі Полтави, з яким напередодні була підписана угода про співпрацю.

У реалізації акції взяли участь викладачі та студенти двох кафедр: кафедри дизайну та кафедра образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Кафедри проводили розпис у рамках Центру дизайну і прикладних мистецтв «Креативний простір» та Центру візуальних мистецтв.

За дві години студенти встигли розфарбувати близько 35 дітей, подарувати гарний настрій малечі та їх батькам. Найчастіше діти обирали персонажів кіно та мультфільмів: була і Залізна людина, і Капітан Америка, персонажі з фільмів жахів. Дівчатка обирали квіти, ляльок та метеликів.

Такі заходи є і практикою для студенів у проведенні майстер-класів та створенні афіш заходів, і способом подарувати гарні емоції у наш непростий час, а ще це допомагає формувати та підтримувати позитивний імідж НН ІКМ та університету загалом.

 

НН ІКМ планує і надалі проводити на території ТРЦ «Київ» безкоштовні майстер-класи та акції. Слідкуйте за оголошеннями на сторінках ТРЦ та приходьте до нас у гості!

Інформаційний центр НН ІКМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024