Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Гостьова лекція в ННІнЕБ

Активний метод навчання майбутніх фінансистів – гостьова лекція «Фінансова звітність та аналіз. Бухоблік».

13 листопада 2023 року для здобувачів спеціальності 072 освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» бакалаврського рівня у рамках ОК «Бухгалтерський облік»  та магістерського – ОК «Фінансовий та інвестиційний менеджмент» була проведена гостьова лекція  Єгора Новікова – менеджера відділу аудиту KPMG в Україні. Захід відбувся на платформі Zoom.

Матеріал доповнювався цікавою, змістовною мультимедійною презентацією, яка була побудована за принципом образно-графічного запам’ятовування, що сприяє формуванню необхідних фахових компетентностей для майбутньої професійної діяльності за обраною спеціальністю здобувачів вищої освіти. Під час лекції слухачі отримали надзвичайно цікаву, вичерпну та корисну інформацію, а також мали можливість закріпити свої знання  в Quiz – інтелектуальній вікторині.

Детальну увагу гість привернув питанню вимог до іноземної мови та фахових знань для подальшого відбору на стажування молоді в компанії та працевлаштуванні на умовах повного та неповного робочого дня. Дякуємо колегам з кафедри економіки та фінансів підприємства ДТЕУ за організацію заходу та шановному спікеру за змістовну лекцію!

 

ННІнЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024