Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч із педагогічним колективом

З нагоди святкування дня логопеда відбулася зустріч здобувачів вищої освіти НН ІПП з педагогічним колективом Полтавського навчально-реабілітаційного центру.

13 листопада 2023 р. з метою опанування фахових освітніх компонентів та з нагоди святкування дня логопеда відбулась зустріч здобувачів вищої освіти 1-2 курсів спеціальності 016 Спеціальна освіта Навчально-наукового інституту педагогіки і психології ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» з педагогічним колективом Полтавського навчально-реабілітаційного центру Полтавської обласної ради.

Здобувачі вищої освіти ознайомились із роботою центру, провідними фахівцями, специфікою роботи закладу, який  впродовж багатьох років, очолює Любов Іванівна СІЧКАР – розробниця і впроваджувачка в практику прогресивних новітніх технологій навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами. Відвідувачі центру висловили захват від високого фахового рівня згуртованого колективу педагогів.

Здобувачі вищої освіти мали змогу побачити в дії зразки актуальних, науково обґрунтованих форм роботи, сучасне освітнє середовище, а також відмітити позитивний мікроклімат, що панує під час занять із дітьми з особливими освітніми потребами. Це підсилило їхню впевненість у правильному виборі професії.

Колектив здобувачів вищої освіти ННІПП й професорсько-викладацький склад висловлює подяку ректорці ЛНУ імені Тараса Шевченка Олені КАРАМАН за сприяння в організації  практично зорієнтованого навчання, створення експериментальних майданчиків для безперервного професійного зростання майбутніх фахівців.

 

Навчально-науковий інститут педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024