Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Змагання з трак-пулу

Стронгмен з ЛНУ імені Тараса Шевченка представляв Україну на змаганнях з трак-пулу.

Кубок Європи з трак-пулу (перетягування вантажних автомобілів) відбувся днями в Угорщині. Україну та «Федерацію найсильніших атлетів України і перетягування канату» на чемпіонаті представляли майстер спорту України міжнародного класу з багатирського багатоборства, майстер спорту України з пауерліфтингу, чемпіон Європи, директор навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» – Олександр Дубовой та заслужений майстер спорту України, заслужений тренер України, викладач кафедри олімпійського та професійного спорту за сумісництвом в НН ІФВіС – Валерій Газаєв (м. Мелітополь).

На жаль, призового місця цього разу спортсмени не вибороли. «Вдома я мав змогу тренувати цю вправу, тягав свій «УАЗ», а зараз не маю такої можливості, тож для повного успіху сил не вистачило», – розповів Олександр Дубовой.

«Таким малюкам, як ми, нічого робити на змаганнях з трак-пулу з великими хлопцями, де маса грає вирішальну роль. Зробимо висновки і на наступний рік приїдемо виступати у своїй ваговій категорії і в бойовій формі», – написав на своїй сторінці у соцмережах Валерій Газаєв.

Проте богатирі зазначають, що на Чемпіонаті вони надихнулися підтримкою держави-сусіда та зарядилися енергією на нові перемоги.

Віримо у вашу силу та завзятість! Ви найкращі і найсильніші!

Бажаємо успіхів!

Україна понад усе!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024