Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Майбутні фінансисти навчаються цікаво та з задоволенням

24 жовтня майбутні фінансисти взяли участь у гостьовій лекції «Операції недержавних пенсійних фондів» в ННінЕБ.

Здобувачі першого та другого рівнів вищої освіти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка спеціальності 072, освітньо-професійних програм «Фінанси, банківська справа та страхування» 24 жовтня 2023 р. взяли активну участь у гостьовій лекції «Операції недержавних пенсійних фондів» радника Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України Сергія Зубика.

Захід був організований Тетяною Стецюк – к.е.н., доценткою кафедри банківської справи та страхування КНЕУ імені Вадима Гетьмана. Учасниками гостьової лекції стали студенти і викладачі кафедри фінансів, обліку та банківської справи Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, представники: Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Національного університету біоресурсів і природокористування, Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка», Білоцерківського національного аграрного університету.

Під час лекції слухачі ознайомилися зі структурою пенсійної системи України; механізмом функціонування недержавних пенсійних фондів (НПФ), компаній з управління активами; учасниками та вкладниками НПФ, пенсійними контрактами і внесками, а також державним регулюванням та наглядом за НПФ.

Щиро дякуємо Тетяні Стецюк та Сергію Зубику за організацію та проведення змістовної, інформаційно-насиченої та професійно спрямованої лекції!

 

ННінЕБ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024