Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відділ маркетингу ЛНУ вітає з Днем маркетолога

Шановні наші маркетологи – колеги, викладачі, студенти! Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

Важко уявити нині прибуткову діяльність, просування послуг, прогнозування без ефективно функціонуючого відділу маркетингу, без праці маркетолога. Маркетинг зумовлює рівень цивілізованості економіки та соціальних комунікацій. Його розвиток безпосередньо впливає на саме суспільство.

Сучасні вимоги, які пред’являються до маркетологів, в даний час дуже зросли. Від них вже потрібно не тільки знання основ економіки, соціології, статистики, психології, юриспруденції, але і вміння відрізнити FAQ від флуду, прес-реліз від релізу, егомаркетинг від сенсусу. Але,  що особливо зараз цінується, так це наявність таких особистих якостей, як комунікабельність, ініціативність, виконавчість, наполегливість, здатність працювати в команді, висока працездатність, стресостійкість, порядність, чесність , ну і звичайно аналітичне мислення. Особливо цінні фахівці, які мають досвід роботи і великий список контактів в телефоні. 

Для нашого відділу маркетингу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка ця професія, хоч і не легка, але дуже цікава та динамічна: кожен проєкт, захід — як окрема історія, яку треба розробити, опрацювати, висвітлити від початку до фіналу, виявити «плюси» і «мінуси». Це можливість спілкуватися з різними творчими людьми, бути в курсі різноманітних маркетингових послуг,  цікавинок, які формують освітній ринок.

Бажаємо ж всім Вам стати професіоналами своєї справи та рушійною силою нашої держави. Не втрачайте наснаги, генеруйте свої ідеї, зростайте та постійно самовдосконалюйтесь!

З Днем маркетолога України!!!

 

З повагою відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024