Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З Днем маркетолога!

Маркетологи сьогодні – одна з найпопулярніших спеціальностей, яка ґрунтується на маркетингових дослідженнях.

Економіка зараз переживає не найкращі години, а тому такі фахівці особливо популярні: вони вивчають ринок, визначають цінову політику, розробляють рекламну стратегію та допомагають  завоювати провідне місце.

Професійне свято маркетологів відзначається щороку 25 жовтня. Хоч і неофіційне, але від того не менш важливе.  Дата приурочена до створення 1975 року Управління з маркетингу та реклами при Міністерстві зовнішньої торгівлі СРСР.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка вітає всіх маркетологів України з  професійним Днем маркетолога – фахівців, які поєднують у своїй діяльності мистецтво та науку.

Бажаємо нових цікавих проєктів та ідей, процвітання маркетингу освітніх послуг, підтримки колег, креативу, натхнення, бажаємо завжди робити вірні прогнози, вміти поєднувати високий професіоналізм і корисні навички у своїй роботі, з легкістю зацікавлювати клієнта і успішно просувати будь-який продукт чи послуги. Нехай кожен день буде успішним, а кожна ідея – перспективною і вдалою.

З Днем маркетолога України

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024