Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чат з нашими чемпіонами

Цього навчального року, за підтримки Президента України Володимира Зеленського, реалізується програм «Пліч-о-пліч».

Мета цієї програми – залучення дітей до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей, а також психоемоційної підтримки та налагодження соціальних контактів.

У рамках цієї програми для учнів  Нижньодуванського ліцею Нижньодуванської селищної ради Сватівського району Луганської області проведений освітній пізнавальний проєкт #OlympicLab «Чат з чемпіонами».

Основна частина чату складалася з презентації та спілкування учнів Нижньодуванського ліцею з відомою українською спортсменкою, заслуженою майстринею спорту України з велосипедного спорту, бронзовою призеркою XXVII літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, заступницею директора з соціально-гуманітарної роботи, викладачкою кафедри олімпійського та професійного спорту НН ІФВіС Іриною Янович та директором  Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидатом педагогічних наук, доцентом, майстром спорту України міжнародного класу з богатирського багатоборства, майстром спорту України з пауерліфтінгу, чемпіоном Європи і світу, рекордсменом України та світу Олександром Дубовим.

Особистий приклад видатних спортсменів Луганщини наочно продемонстрував, що бажання, наполегливість, сумлінна праця є запорукою гарного результату.

Захід, який допоміг учням розширити їх знання про спорт, історію та значення олімпійських ігор для сучасного світу, було проведено Луганським обласним відділенням (філія) КФВС МОН України та обласним відділенням НОК України.

Чемпіони ЛНУ імені Тараса Шевченка побажали всім фізичного здоров’я й краси, спортивних та життєвих перемог,  успіхів у навчанні та в усіх звершеннях!

Спорт – це потужна сила! Активний у спорті – активний у житті!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024