Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Волонтерська допомога центру «Надія»

Студенти ННІФВС надали волонтерську допомогу центру «Надія».

11 жовтня 2023 року студенти Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» за ініціативи та підтримки ректорки Університету Олени КАРАМАН надали волонтерську допомогу своєю фізичною працею Лубенському дитячому соціально-реабілітаційному центру «Надія», адже у такий важкий для всіх нас час ми маємо згуртуватися та допомагати одне одному.

Багато років в Лубнах цей Центр рятує дитячі життя, дарує тепло, турботу і любов. В ньому проживають і проходять соціальну реабілітацію діти-сироти, безпритульні, позбавлені батьківського піклування та діти, сім’ї яких потрапили в складні життєві обставини.

Починається опалювальний сезон і наші студенти упорядковували дрова, складали їх під накриття, створивши справжню дровітню, бо правильне зберігання дров впливає на кількість тепла, яке вони вироблять під час горіння.

Щиро дякуємо керівництву Лубенського дитячого соціально-реабілітаційного центру «Надія» за гостинність. Сподіваємось на тісну співпрацю в подальшому з працівниками дитячого центру і готові надати можливу допомогу при потребі.

Велика подяка всім, хто приймав участь у допомозі.

Посмішки працівників і дітей – найкраща вдячність за працю!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024