Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Креативна молодь НН ІПП

Креативна молодь НН ІПП разом із першокурсниками інших структурних підрозділів ЛНУ імені Тараса Шевченка» відзначали 1-го жовтня календарні свята.

Дружньою родиною студенти, викладачі, адміністрація університету привітали військових з Днем захисника та захисниць України, Днем українського козацтва, Покрова Пресвятої Богородиці та Днем працівника освіти.

На заході присутні поспілкувалися із військовослужбовцями ЗСУ, вшанували пам’ять загиблих героїв і подякували усім тим, хто нині захищає нашу державу.

Здобувачі освіти креативно привітали з Днем працівника освіти професорсько-викладацький колектив університету.

Вихованці інституту стали учасниками різних патріотично-спортивних  змагань.  За краще облаштування табору студентський директорат отримав грамоту  та призи.

Життя доводить, що в умовах війни, молодь краще орієнтується, приймає рішення, є творчою, гнучкою, креативною та здатна до нових ідей і задумів, нових підходів й рішень. Здобувачі інституту педагогіки і психології підтримали корпоративний дух свого навчального закладу, який нині виконує унікальну виховну функцію і залучає майбутніх фахівців до буденного життя взагалі, професійного та суспільного тощо.

Участь здобувачів освіти у заході – це ще одна яскрава сторінка історії навчально-наукового інституту педагогіки і психології.

 

За інформацією навчально-наукового інституту педагогіки і психології

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024