Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вступний іспит до аспірантури

8 вересня на факультеті української філології та журналістики відбувся фаховий вступний іспит до аспірантури для здобувачів ступеня доктора філософії (Ph.D.) зі спеціальності 035 Філологія.

Особливістю цьогорічної вступної кампанії стала зацікавленість науковими дослідженнями з української літератури. Цього року, в порівнянні з минулими роками, було подано дев’ять заяв. Зі вступним словом виступив голова екзаменаційної комісії Артем Галич, доктор філологічних наук, професор, декан факультету української філології та журналістики, який наголосив на важливості науки, особливо у військовий час. Членами комісії були Вікторія Дмитренко, доктор філологічних наук, професор, декан факультету іноземних мов та Ольга Крижановська, доктор філологічних наук, професор, завідувач кафедри української та зарубіжної літератури.

Випробування було проведено в усній формі згідно із затвердженою програмою вступних екзаменів для здобуття освітньо-наукового рівня «доктора філософії». Майбутні аспіранти продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки, а також готовність до опанування нових висот у науці.

Щиро вітаємо вступників з успішною здачею фахового екзамену та бажаємо успіхів у навчанні, нових наукових досягнень і відкриттів!

 

За інформацією ФУФЖ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024