Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Відкрита лекція

11 вересня кандидат соціологічних наук, доцент кафедри філософії та соціології Котеленець Катерина Михайлівна провела відкриту лекцію.

Лекція відбулась на тему: «Проєкт соціологічного дослідження: від початку до завершення» у межах освітнього компонента «Методологія та методи соціологічного дослідження» для здобувачів вищої освіти 1-го курсу першого (бакалаврського) рівня освітньої  програми «Соціологія» спеціальності 054 «Соціологія».

Проєкт  – це комплекс дій та / або заходів, які здійснюються для досягнення запланованих результатів впродовж відведеного часу, з допомогою ресурсів (бюджету) визначеним колом людей. Соціологічне дослідження – система логічно послідовних методологічних, методичних та організаційно-технічних процедур, пов’язаних єдиною метою – отриманням достовірних даних про вивчене соціальне явище або процес їх використання у практиці соціального управління – зазначила Катерина Котеленець.

Під час лекції зав’язалась жвава дискусія,  здобувачі освіти задавали цікаві та актуальні питання , а лектор залюбки відповідала на них . В процесі лектор задавав питання, на які студенти могли відповідати в режимі онлайн за допомогою google jamboard. Захід пройшов творчо, змістовно і цікаво, викликав позитивні емоції від побаченого та почутого.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024