Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Handicap International Federation»

Співробітники ЛНУ імені Тараса Шевченка відвідали заход за участі Міжнародної організації «Handicap International Federation».

Перед початком нового навчального року, а саме 29 серпня 2023 року, на базі Полтавського університету економіки і торгівлі, за участі Міжнародної організації «Handicap International Federation» було проведено заходи з інструктування для співробітників ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка».

Провідним фахівцем відділу охорони праці Мосіною О.Й., а також в.о. проректора з адміністративно-господарської роботи, начальником відділу публічних закупівель та постачання  Молдовановим А.В. було проведено повторні інструктажі  з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності, пожежної безпеки, цивільного захисту напередодні нового 2023-2024 навчального року.

Спільно із Міжнародною організацією «Handicap International Federation» було презентовано інформаційно-просвітницьку програму щодо алгоритмів поводження з вибухонебезпечними предметами та усвідомлення ризиків, пов`язаних з ними.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024