Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З Днем фізичної культури та спорту України!

ЛНУ імені Тараса Шевченка вітає з Днем фізичної культури та спорту – святом прославлених спортсменів, тренерів і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя.

Спорт – справжнє мистецтво, древнє як саме людство. У спорті, не обов’язково бути найкращим і отримувати медалі, адже головна нагорода того, хто цінує правильний спосіб життя і фізкультуру – міцне здоров’я.

Заняття спортом не тільки зміцнюють наше здоров’я, але й роблять нас сильними та витривалими, дозволяють розкрити свій потенціал, стати більш розкутими, впевненими. Рух – це важливий аспект нашого життя.

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка пишається здобутками студентів та випускників навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту, який завоював 35 олімпійських медалей, а його директор – майстер спорту України з пауерліфтінгу, член національної збірної України з богатирського багатоборства Олександр Дубовой став чемпіоном Європи у командному заліку і встановив світовий рекорд з силового екстриму.

Тож бажаємо всім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвиткові сфери фізичної культури і спорту.

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024