Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Зустріч із автором-психологинею

Відбулася зустріч здобувачів освіти НН ІПП із автором-психологинею у Лубенській міській бібліотеці.

7 вересня здобувачі освіти НН ІПП, заступник  директора з соціально-гуманітарної роботи відвідали Лубенську міську бібліотеку для дорослих імені  Володимира Леонтовича, де відбулася презентація книги психолога «Ти + я = гармонія» із серії «Психологія жінок та чоловіків».

На презентації відвідувачі познайомились із  автором -Тетяною Олексіївною Пономарьовою-Бабенко. Письменниця розказала, що певний досвід в сфері сімейної психології (консультування пар,  у яких виникають конфліктні ситуації, непорозуміння)  та досвід життя у шлюбі протягом 9 років надихнули її на створення книги. Авторка доводить, що «чоловіки і жінки -різні». Разом з читачами вона намагається ретельно розібратись, «у чому ж саме полягають ці відмінності, як їх приймати та як жити в гармонії один з одним».

Спілкування  із Тетяною Олексіївною Пономарьовою-Бабенко, практичним психологом, було теплим, жвавим,  невимушеним і   не залишило здобувачів освіти байдужими. А це означає, що кожний із них готовий «дізнатись про себе та протилежну стать більше». А, отже, стати «більш свідомим та відповідальним», «що як наслідок – зробить тебе справді щасливим».

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024