Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Перша пара у першокурсників

В Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка пройшла перша пара для першокурсників навчально-наукових інститутів.

Відбулося невимушене приємне знайомство. Відчувалося, що всі були налаштовані позитивно. Кожен наш першокурсник, починаючи з першого дня навчання, стає частиною великої  шевченківської  родини.             

В ході першої зустрічі провели невеличкий тренінг  щодо вступу до обраної спеціальності, роздуми над освітою майбутнього. Молоді задавалися питання про те, як вони представляють свою професію, чи вона буде необхідна нашому суспільству тощо.

Під кінець такої ознайомчої і цікавої першої пари студенти зрозуміли, що навчання в університеті  – це перший крок у доросле життя.

Сподіваємося – всі залишилися впевненими, що обрали правильний шлях, а обрані  професії в майбутньому стануть для наших студентів одними  з найзатребуваніших у будь-який час.

У цей складний та важливий для нашої держави період  в умовах війни бажаємо нашим першокурсникам разом з усіма студентами університету мирного неба, нових знань та здобутків на освітній ниві! Хай щастить вам на цьому шляху, наші дорогі першокурсники!

Асистент кафедри психології  Навчально-наукового інституту педагогіки і психології, керівник центру “Психологічного відновлення та адаптації”, психолог СОС “Дитячі містечка” Антон Назмієв.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024