Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

На ФПН відбулися установчі зустрічі зі здобувачами освіти

4 вересня на факультеті природничих наук відбулися традиційні організаційні зустрічі деканату, кафедр зі здобувачами освіти факультету за курсами навчання.

Зустрічі були організовані деканатом з метою обговорення особливостей навчання в першому семестрі 2023-24 навчального року з урахуванням особливостей підготовки за курсами та спеціальностями. Здобувачам освіти факультету було представлено співробітників деканату, кафедр та команду студентського самоврядування факультету.

Для здобувачів освіти-першокурсників було повідомлено про особливості організації навчального процесу в університеті, факультеті, за окремими спеціальностями. Було роз’яснено вимоги до освітнього процесу відповідно до накопичувальної системи навчання, процедуру нарахування академічних та соціальних стипендій. Надано інформацію щодо розміщення матеріалів на Освітньому порталі, використання платформ Мееt, Microsoft Teams тощо.

Студентам другого та третього курсів додатково було повідомлено про особливості проходження навчальних та виробничих практик, можливість виконання наукової роботи, програми обміну студентами.

Зі студентами  четвертого курсу було обговорено питання виходу на підсумкову атестацію, підготовки до підсумкової атестації та особливості підготовки бакалаврських робіт.

Наприкінці зустрічі завідувачі кафедр представили гарантів освітніх програм, тьюторів за кожною спеціальністю та едвайзерів академічних груп факультету.

Команда викладачів факультету природничих наук щиро дякує нашим Захисникам за можливість навчатися та жити в своїй рідній країні. Бажаємо кожному нашому Захиснику Янгола Охоронця!  Нашим студентам бажаємо можливості реалізувати всі свої задуми та плани, легко набувати знання та мати можливість відчути справжнє студентське життя!

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024