Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Посвята у студенти – 2023 в НН ІКМ

Відбулося ініціація прешокурсників НН ІКМ у велику родину ЛНУ імені Тараса Шевченка

4 вересня на сцені Полтавського університету економіки і торгівлі відбувся урочистий концерт з нагоди доєднання до шевченкіани нових членів родини та початку нового навчального року. Посвята у студенти наповнилась яскравими виступами, чарівними емоціями і теплини словами завдяки дружному колективу студентів і викладачів навчально-наукового інституту культури і мистецтв ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Із вітальним словом виступила в. о. директора навчально-наукового інституту культури і мистецтв Ірина Продан, вона дала вірні вектори до здійснення мрій та цілей, зарядила позитивними настроями першокурсників та усю академічну родину.

Зі святковими номерами виступили студенти та викладачі навчально-наукового інституту культури і мистецтв.

Розпочав концерт квартет духових інструментів НН ІКМ із композиціями «Попурі на українські теми» та «Ой під вишнею» під керівництвом Едуарда Головашича.

Далі були запальні, енергійні, щирі та майстерні вокальні, інструментальні та хореографічні виступи від студентів, викладачів та випускників НН ІКМ.

Опісля на сцені традиційно відбулася посвята у студенти, в. о. директора навчально-наукового інституту культури і мистецтв Ірина Продан та заступник директора з соціально-гуманітарної роботи Альона Терещенко вручили значки з емблемою університету та привітали кожного першокурсника усмішками й теплими словами. Також студенти прийняли клятву, познайомилися з едвайзерами та цілком занурилися у творчу атмосферу Інституту культури і мистецтв.

Концерт завершився виконанням гімну Луганського національного університету.

Відсьогодні світ поповнився людьми, котрі з гордістю несуть звання шевченківців. Віримо в їх сили, розум, творчість та бажаємо перемог!

 

Інформаційний центр НН ІКМ
Текст та фото: Семенова Євгенія

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024