Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Урочисте вітання студентів на факультеті іноземних мов

На факультеті іноземних мов розпочався навчальний рік для студентів усіх курсів.

Урочистий захід з нагоди початку навчального року відбувся на факультеті іноземних мов 4 вересня у змішаному форматі. На святковій зустрічі були присутні здобувачі освіти 1-4 курсів та науково-педагогічний склад факультету.

Захід було розпочато вітальним словом доктора філологічних наук, професора, в.о. декана факультету іноземних мов Вікторії Дмитренко.

Вітальне слово було надане і викладачу кафедри теорії та практики перекладу, заступнику декана із соціально-гуманітарної роботи та голові Ради молодих учених і здобувачів вищої освіти Ользі Корінській, яка побажала всім присутнім сповненого позитивними подіями року. Заступником декана було наголошено на необхідності замовлення студентських квитків та порядку оформлення стипендій для першого курсу. Здобувачів освіти привітала і викладач кафедри романо-германської філології, заступник декана із навчальної роботи Катерина Білобровська, яка розповіла про особливості освітнього процесу на факультеті.

Голова студентського самоврядування факультету іноземних мов Денис Селіверстов в своїй промові привітав здобувачів вищої освіти та побажав їм творчої наснаги. Він також наголосив на правилах поведінки в гуртожитку, можливостях приймати участь у загально-університетських та факультетських заходах, а також на власному прикладі розповів, що необхідно рівномірно планувати свій час та навчатися відповідно до розладу.

На заході були представлені едвайзери академічних груп кожної спеціальності, завідувачі кафедр та працівники деканату.

Наприкінці заходу першокурсникам було вручено святкові подарунки із емблемами університету та факультету.  

Бажаємо усім здобувачам освіти та викладачам факультету іноземних мов плідної роботи, успішного початку нового навчального року, миру та перемоги.  

 

Інформаційний центр факультету іноземних мов

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024