Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Початок освітнього процесу

1 вересня в інституті педагогіки та психології відбулися онлайн і офлайн заходи, присвячені початку освітнього процесу.

На зустріч із професорсько-викладацьким складом інституту у м. Лубни завітали 40 першокурсників та їх батьки. В онлайн форматі до заходу приєдналося 100 осіб. 

Зустріч відкрила заступник з соціально-гуманітарної роботи, яка привітала усіх з початком нового навчального року та розказала про інститут, зазначивши, що це один із найбільших структурних підрозділів університету. Присутні довідалися, що освітній процес в інституті забезпечують 6 кафедр                    (соціальної педагогіки; спеціальної та інклюзивної освіти; дошкільної та початкової освіти;  педагогіки;  психології;  філологічних дисциплін).

З привітальними словами звернулися до здобувачів освіти зав.  кафедрами, які розповіли про тонкощі навчання за освітніми компонентами. 

З інформацією про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану, про особливості навчальних занять виступила в. о. директорки НН ІПП.

Заступник з наукової роботи поінформувала учасників зустрічі про науково-дослідну роботу студентів, що  є невід’ємною складовою наукової діяльності інституту. Зазначила, що кожен здобувач освіти може розкрити свої здібності у науково-дослідній  діяльності. 

Від студентського самоврядування з вітаннями звернулася голова студентського директорату Потапенко Дарія, яка порадила першокурсникам бути активними,  творчими та завжди долучитися  до студентського життя.

Під час зустрічі прозвучали слова подяки захисникам і захисницям України, завдяки героїзму, сміливості і мужності яких ми можемо розпочати новий навчальний рік.

У кінці зустрічі заступник з соціально-гуманітарної роботи висловила вдячність першокурсникам за вибір нашого інституту і виявила сподівання, що вони будуть берегти традиції та примножувати його славні здобутки.

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024