Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Новий навчальний рік на ФПН

1 вересня на факультеті природничих наук відбулася онлайн зустріч студентсько-викладацького колективу з нагоди початку нового навчального року.

Вже рік факультет природничих наук здійснює освітню діяльність на Полтавщині у м. Миргород. За цей час зроблено два набори здобувачів освіти, до команди факультету приєдналось вже близько 400 студентів. Упродовж вересня – жовтня будуть тривати друга та третя хвилі набору на контрактну форму навчання  бакалаврату та магістратури  за спеціальностями факультету.

З урахуванням рекомендацій Полтавської обласної військової адміністрації всі урочистості було проведено в онлайн форматі. Зустріч відкрила декан факультету Наталія МАЦАЙ яка подякувала всім Захисникам України завдяки мужності та стійкості яких під час повномасштабної війни з расією ми можемо працювати та навчатися. Хвилиною мовчання природничники вшанували тих, хто ціною власного життя боронить незалежність України, загиблих мирних жителів.

Далі учасникам зустрічі була запропонована презентація Університету, факультету та кафедр, представлено структуру та членів деканату, кафедр. Заступник декана з навчальної роботи Ольга ГУБСЬКА ознайомила з особливостями освітнього процесу, представила завідувачів кафедр. До здобувачів освіти звернувся й голова студенського самоврядування факультету – студентський декан Ярослав БОНДАРЕНКО.

Бажаємо студенсько-викладацькому колективу факультету успіхів та нових здобутків і, звичайно, переможного миру в нашій країні!

 

За інформацією факультету природничих наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024