Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

НН ІФМІТ відкрив свої двері

1 вересня 2023 року, Навчально-науковий інститут фізики, математики та інформаційних технологій відкрив свої двері для здобувачів освіти 2023-2024 навчального року.

Розпочав онлайн-зустріч директор інституту Геннадій Анатолійович Могильний, який привітав всіх учасників заходу з зарахуванням до числа студентів нашого інституту.

З вітальними словами до першокурсників звернулися також завідувачі кафедр Микола Анатолійович Семенов,  Юрій Гордійович Козуб, Ірина Миколаївна Крохмаль та Юрій  Володимирович Жучок, які акцентували увагу саме на перевагах навчання в інституті.

Продовжив вітальне слово заступник директора з навчальної роботи Володимир Юрійович Донченко та розповів про особливості навчального процесу.

Заступник директора з соціально-гуманітарної роботи Ірина Михайлівна Швець зосередила увагу на заходах та формах взаємодії, які можуть допомогти у розвитку кожного здобувача освіти.

Шановні здобувачі освіти, вітаємо вас з Днем знань! Бажаємо вам осягати нове і завойовувати непізнане. Нехай навчальний процес приносить радість і задоволення, корисність і якість. Бажаємо вам великих перспектив і легкого пізнання. Розвивайтеся, прагніть, практикуйте, експериментуйте!

 

Навчально-науковий інститут фізики, математики
та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024