Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вітання з Днем знань

Шановні здобувачі освіти, професорсько-викладацький склад, колектив Луганського національного університету, друзі!

Щиро вітаємо всіх вас із Днем знань та офіційним початком нового навчального року, який відкриває новий важливий етап у житті кожного з нас і тому він однаково хвилюючий для педагогів, студентів і  батьків.

Ми вже не вперше постали перед необхідністю продовжувати свою діяльність в умовах повномасштабного вторгнення рф на територію України, але наш заклад впевнено крокує вперед, реалізовуючи свій основоположний принцип – забезпечення якісної освіти європейського зразка.

2023-2024 навчальний рік звичайно буде іншим – унікальним, незвичним, можливо з непрогнозованими змінами, непростим, проте наші завдання незмінні – виховувати та випускати студентів високого, конкурентного рівня, які в будь-яких світових умовах будуть відданими своїй професії, свідомими громадянами та у майбутньому наставниками для молодих поколінь.

День знань – це свято, з якого розпочинається шлях до професійного майбутнього. Тож хочеться окремо звернутися до наших першокурсників, які невдовзі відкриють нову сторінку свого життя – університетську. Наш заклад стане для вас справжньою опорою на найближчі роки, а тому ми зробимо все необхідне для комфортного та безпечного навчання у нас. Ваше головне завдання – навчатися, вбираючи в себе кожну професійну пораду та знання від своїх наставників.

Щиро вітаємо всіх з початком нового навчального року і бажаємо творчої наснаги, незгасимої енергії, нових здобутків і відкриттів, відмінного настрою, блискучих інтелектуальних досягнень та якнайшвидшої Перемоги України!

З ДНЕМ ЗНАНЬ, УКРАЇНО!!!

З повагою і найкращими побажаннями ректорка Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН та голова вченої ради Віталій КУРИЛО.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024