Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

З Днем Державного Прапора України!

23 серпня – День Державного Прапора України.

Це важливе державне свято для усіх українців.

Український народ зробив свій історичний вибір – бути Україні незалежною і суверенною державою! Сьогодні  наша країна, весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше – нашу волю та свободу. Долаючи труднощі, відстоюючи незалежність та недоторканість територій, ми розуміємо, що головна цінність та мета обраного нами шляху – це мирне небо, щасливі родини та світле майбутнє.

Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни, уособлення її могутності та єдності нації. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом всіх років незалежності України. Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас. Шануймо те, що нас об’єднує!

Дозвольте привітати вас з таким гарним святом і побажати кожній родині нашої незалежної України мирного неба та світлого майбутнього у нашій державі.

З Днем Державного Прапора, Україно!

З повагою  ректорка  Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН та Голова вченої ради Віталій КУРИЛО.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024