Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Міжнародний день молоді

12 серпня 2023 року – Міжнародний день молоді.

День молоді – це свято молодих, творчих і натхнених, енергійних і запальних юнаків та дівчат. Це свято пізнання і самоствердження, свято юності, пошуків, відкриттів та реалізації найсміливіших, найкреативніших планів.

На жаль, через повномасштабну військову агресію рф, наша країна переживає складні часи. Пишаэмося молоддю нашого університету, яка проявила свою проукраїнську позицію і долучається до різних фронтів: волонтерського, навчального, наукового, громадського та інформаційного, чим вносить свій вклад в наближення Перемоги. Дякуємо вам за силу духа, вірність рідній Україні.

Майбутнє нашої держави, її розвиток в руках молодих. Віримо, що всі ви неодмінно реалізуєте свій потенціал, здійсните найзаповітніші мрії і досягнете значних висот у бізнесі та виробництві, в науці, спорті, мистецтві, громадській діяльності.

Тож оволодівайте знаннями, працюйте над собою, беріть активну участь в громадському житті, зростайте духовно, закохуйтеся, прагніть успіхів і не розчаровуйтеся від невдач!

Війна закінчиться і ми разом, будемо розбудовувати наш університет і рідну Україну.

Бажаємо всім вам миру, добра, невичерпної енергії, творчості і життєвої наснаги, хороших можливостей та відмінних перспектив.

Щиро вітаємо усіх, хто почувається молодим, із цим святом!

 

Ректорка  Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Олена КАРАМАН
та голова вченої ради університету Віталій КУРИЛО.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024