Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Опитування серед вступників

Фахівці відділу маркетингу провели опитування серед вступників, метою якого було дізнатися, що саме зацікавило у тому, чи іншому підрозділі університету.

Як би там не було, але для вступників безтурботна пора закінчується, так як кожен із них починає розбудовувати своє майбутнє. Кожен із них прагне реалізувати свідомий вибір омріяної професії і здійснити один із найважливіших кроків у своєму житті – вибір ЗВО.

Нині це питання актуальне, як ніколи. Вступна кампанія в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка триває, отримати освіту в якому виявляють бажання чимало абітурієнтів.

Кожен обирає спеціальність по душі: хтось керується настановами батьків, хтось втілює найзаповітнішу мрію, хтось покладається на її величність долю, а можливо, пощастить і це стане вибором життя.

Провідним фахівцям відділу маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка стало цікаво, чим саме привабливі підрозділи університету для вступників, за якими критеріями вони обирають місце для навчання тощо. Вони вирішили поспілкуватися зі вступниками, які приходять особисто в Університет на консультаційні пункти Приймальної комісії.

Представник відділу маркетингу представлявся, знайомився і занотовував відповіді майбутніх абітурієнтів.

Доброго дня. Можна поцікавитися, звідки Ви дізналися про Луганський національний університет імені Тараса Шевченка?

  • Дізнався про університет від товариша, який вже тут навчається.
  • Мене звати Ірина. Я дізналася про університет ще рік назад із соціальних мереж і вирішила вступати тут в Лубнах.
  • Я Ігор. Дізнався про університет в школі, коли його представники приходили до нас і розповідали про свої освітні пропозиції.
  • А я дізналася про університет від знайомої, яка вже тут працює, а ще ходила в кінотеатр «Київська Русь» на День абітурієнта.
  • Мене звати Даша. Дізналася про заклад із соц.мереж.

Чому саме обрали цей заклад вищої освіти?

  • Особисто я обрав цей заклад, бо живу від нього за 500 метрів і тут є та спеціальність, на яку я хочу вступити.
  • Я вивчила сайти багатьох вишів, серед яких мені найдужче сподобався сайт Луганського університету, а ще я проживаю в Лубенському районі, тому для мене це зручно.
  • Я вступаю на контракт і тому моїх батьків влаштовує цінова політика на навчання, хоча обраний мною інститут і знаходиться в місті Полтава. Для середньої сім’ї – це не дорого.
  • Я обрала цей заклад сама, бо маю чіткі плани та хочу стати фахівцем своєї справи і гідно представляти Україну на міжнародній арені.
  • Не планував тут навчатись, але життєві обставини так склались, і тепер я навіть цьому дуже радий.

Чого Ви очікуєте від навчання в університеті?

  • Хочу отримати гарні знання, очікую на нові знайомства та сподіваюся на океан позитивних вражень та емоцій. Хотілося, щоб навчання вже стало очним.
  • Моя мрія − вивчити досконало англійську мову. Хочу отримати диплом та працювати перекладачем або викладачем. Вважаю, що без іноземних мов немає перспектив у майбутньому.
  • Мені потрібен диплом бакалавра, а потім магістра. Тут я все це зможу отримати. Хотів би стати відомим і щоб рідні мною гордилися.
  • Я прийшов сюди після 9-го класу і вступаю на готельно-ресторанну справу, бо у мене з цим пов’язані плани на майбутнє. Більше не розповім, щоб не наврочити.
  • Мені потрібна вища освіта і тут великий вибір професій. Врешті я визначилася зі спеціальністю і коли подавала документи до вступу, то відчула дуже добре ставлення до абітурієнтів. Сподіваюся отримати якісні знання та реалізувати свої прагнення.

Вступникам задавалися й інші питання. Хтось радо відповідав, хтось хвилювався, хтось соромився, хтось відповідав дотепно, а хтось з гумором, але всі були на позитиві з піднесеним настроєм, із бажанням навчатись в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка і сподіваннями на те, що їх прагнення стати першокурсниками ЛНУ  здійсняться.

Бажаємо всім вступникам мати наполегливість, силу волі, намагатися позбутися якихось страхів і комплексів. Це дасть змогу більше розкритися як особистість і досягти кращих результатів.

Сьогодні Луганський національний університет імені Тараса Шевченка — це великий навчально-науково-виробничий комплекс, у складі якого діють вісім інститутів, три факультети, шість коледжів.

Навчальний процес у базовому навчальному закладі забезпечують понад 1000 педагогів — кандидати, доктори наук, професори, академіки українських і закордонних академій наук.

Дорогі абітурієнти, в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка ви обов’язково оберете для себе спеціальність, адже у нас їх понад 150! Не зволікайте! Робіть свідомий, правильний вибір та ставайте одними із нас – шевченківцями! І пам’ятайте, ми чекаємо саме на Вас, адже

НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ!


Сайт ЛНУ: https://luguniv.edu.ua/?page_id=92728

E-mail: lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com

Телефон приймальної комісії: +38 095 105 60 05

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024