Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Збір фідбеків про курс

В університеті відбулася серія зустрічей зі здобувачами освіти, які вивчили дистанційний курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі».

З 13 по 21 червня 2023 року відбувались зустрічі з директором навчально-наукового інституту фізики, математики та інформаційних технологій Геннадієм Могильним, та відповідальними особами структурних підрозділів Луганського національного університету імені Тараса Шевченка зі здобувачами освіти, які вивчили дистанційний курс «Базові правила безпеки в цифровому середовищі». Заходи пройшли в межах співробітництва ЛНУ імені Тараса Шевченка із Фондом цивільних досліджень та розвитку США, у рамках грантової угоди G-202301-69860.

У ході цих зустрічей студенти та магістранти розповідали свої враження від проходження курсу, ділилися думками, щодо можливого удосконалення курсів, розповідали із якими складнощами вони зіткнулися, що було найбільш корисним.

Під кінець заходу учасники підсумували, що рівень їх знань про базові правила з кібербезпеки покращився, і вони отримали важливу інформацію щодо інформаційного самозахисту в цифровому середовищі.

Навчально-науковий інститут фізики, математики
та інформаційних технологій

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024