Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Короленкова дача»

Студенти та викладачі кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва завітали до ландшафтного заказника «Короленкова дача».

Студенти та викладачі кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва НН ІКМ попри канікули та відпустки продовжують приймати активну участь у мистецькому житті Полтавщини.

29 липня на запрошення організаторів зустрічі вони приїхали до ландшафтного заказника загальнодержавного значення «Короленкова дача» ‒ садиби відомого письменника В.Г. Короленка з нагоди вшанування його 165 річчя з дня народження в с. Покровському Полтавському.

Студенти Марія Кириченко, Дарина Варава та випускниця Катерина Хижняк влаштували виставку своїх творчих робіт, а завідувач кафедри Наталія Дігтяр провела майстер-клас з навчання малярству на склі для всіх охочих.

Викладач кафедри Олексій Соболєвський познайомив відвідувачів з авторськими роботами, які знаходяться в постійній експозиції музею. Доцент кафедри Артур Ароян розповів студентам про мистецькі події пов’язані з цим місцем.

 

 

Інформаційний центр НН ІКМ

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024