Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Фахові іспити на магістратуру

Фізична культура і спорт — наступний рівень «МАГІСТР»

У Навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» пройшли фахові іспити на магістратуру після бакалавра зі спеціальності 017 «Фізична культура і спорт».

Спортивно-оздоровча діяльність – один з видів спеціальної галузевої діяльності, яка має справу з управлінням організаціями фізкультурно-спортивної спрямованості, тобто організаціями, продуктом діяльності яких є фізкультурно-спортивні послуги.

Магістри спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» з кожним роком займають більш значуще місце в світовому економічному просторі, так як  постійно збільшується загальний об’єм світового ринку спортивної індустрії. Для успішного розвитку спортивної індустрії необхідні управлінці. Також важливо для залучення різних груп населення до оздоровчо-рекреаційної рухової активності впровадити ефективний менеджмент – створити мотивацію, підібрати кваліфікованих фахівців, створити зону економічного комфорту. Через це попит на фахівців магістерського рівня в сфері фізичної культури та спорту зростає з кожним роком. Представники цієї професії вміють відбирати та керувати командою.

Метою освітньої магістерської програми є підготовка фахівців високого рівня з сучасним управлінським мисленням, системою спеціальних знань у галузі управління спортивними закладами, які володіють фундаментальними і практичними навичками з менеджменту спортивно-оздоровчої діяльності та вміють їх застосувати.

І не забуваємо, що фізична культура і спорт – це саме життя! Навчатися в  Навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» престижно❗️

До речі, директор і викладач НН ІФВіС, майстер спорту України з пауерліфтінгу, член національної збірної України з богатирського багатоборства Олександр Володимирович Дубовий став чемпіоном Європи у командному заліку і встановив світовий рекорд з силового екстриму, який проходив у місті Запоріжжі. В самому інституті навчається понад 20 студентів-майстрів спорту України, 3 майстри спорту міжнародного класу, працюють 2 заслужених тренери України.

Ласкаво просимо до нашої сильної команди фахівців та професіоналів у сфері фізичної культури і спорту!

Адреса: м. Полтава, вул. Коваля, 3
Полтавська обл., м. Лубни, вул. Генерала Ляскіна, 2
Полтавська обл., м. Лубни, Вокзальна площа, 7
Телефон: +38050-856-25-00; +38095-079-49-45; +38066-432-30-64
E-mail: instfizkulturk@gmail.com
Групи в соціальних мережах:
Facebook: https://www.facebook.com/instfizkulturk
Instagram: https://www.instagram.com/nnifvismlubny/
Тел. приймальної комісії: +38095-079-49-45; +38095-355-68-58; +38099-077-08-62

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024