Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Чому саме МИ?

Чому саме Луганський національний університет імені Тараса Шевченка?

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка – вищий навчальний заклад, що вже 102 роки залишається еталоном якості української освіти та  здійснює науково-дослідну та навчально-виховну діяльність, керуючись найкращими світовими й вітчизняними традиціями, сучасними принципами й новітніми тенденціями розвитку сфери освітніх послуг. 

Диплом Луганського національного університету – це персональний престиж і гарантія успіху кожного нашого випускника. Це один із стартових документів, який відкриває перспективи кар’єрного зростання від студентської лави до почесних посад.  

Випускник ЛНУ імені Тараса Шевченка – це не лише високоякісний фахівець, а й високорозвинена особистість з власною громадянською позицією.

Базовий навчальний заклад здійснює підготовку кваліфікованих фахівців за всіма освітніми (освітньо-науковими) рівнями та науковими ступенями – бакалавр, магістр, доктор філософії, доктор наук, підвищення кваліфікації.

Прийом та зарахування до університету здійснюється базовим навчальним закладом та його відокремленими структурними підрозділами.

Нині освітній процес забезпечується такими структурними підрозділами університету:

▪ Навчально-науковий інститут педагогіки і психології;
▪ Навчально-науковий інститут торгівлі, обслуговуючих технологій та туризму;
▪ Навчально-науковий інститут фізичного виховання і спорту;
▪ Навчально-науковий інститут економіки та бізнесу;
▪ Навчально-науковий інститут фізики, математики та інформаційних технологій;
▪ Навчально-науковий інститут культури та мистецтв;
▪ Навчально-науковий інститут історії, міжнародних відносин і соціально-політичних наук;
▪ Навчально-науковий інститут публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти;
▪ Факультет іноземних мов;
▪ Факультет української філології та журналістики;
▪ Факультет природничих наук.

6 фахових коледжів випускають фахових молодших бакалаврів:

– Брянківський фаховий коледж;
– Кадіївський педагогічний фаховий коледж;
– Лисичанський педагогічний фаховий коледж;
– Рубіжанський фаховий коледж;
– Старобільський фаховий коледж;
– Фаховий коледж ЛНУ.

ВП «Регіональний центр професійної освіти ЛНУ імені Тараса Шевченка» (Старобільське, Рубіжанське, Кремінське відділення) готує кваліфікованих робітників.

Динамічний розвиток університету робить його популярним, відомим, конкурентоспроможним. Заклад має серйозні структурні зміни, удосконалює роботу з міжнародними партнерами, виходить на позиції лідера освіти на вітчизняному ринку.

Реалізація міжнародної діяльності університету передбачає:

– розвиток співпраці із зарубіжними університетами й науковими центрами, фондами в галузі освіти, наукових досліджень, підготовки наукових і науково-педагогічних кадрів, пошук міжнародних грантів;
– укладання двосторонніх угод з університетами інших країн про взаємне визнання дипломів;
– досягнення мобільності студентів, викладачів, дослідників, управлінців університету;
– відновлення роботи та створення нових центрів освіти, науки й культури країн-партнерів ЛНУ імені Тараса Шевченка з просвітницькою та культурною місією, а також з метою збільшення контингенту іноземних студентів.

Університетом укладено угоди про співпрацю з такими країнами: Великобританія, Грузія, Казахстан, Кіпр, Китайська народна республіка, Латвія, Польща, Республіка Молдова, Сполучені Штати Америки та інші.

Освітня пропозиція Луганського національного університету імені Тараса Шевченка охоплює близько 250 спеціальностей, освітніх програм та професій.

Наш Університет – перший навчальний заклад у регіоні, який є дійсним членом Міжнародної та Європейської асоціацій університетів. ЛНУ першим в Україні двічі успішно пройшов процедуру оцінювання експертами з провідних європейських вишів за Програмою інституційного оцінювання Європейської асоціації університетів, що зумовило його динамічний розвиток за кращими європейськими стандартами

За інтернет-рейтингами Ranking Web of Universities (Webometrics) та World Universities Web Ranking (uniRank), які визначають рівень присутності навчальних закладів у інтернет-середовищі наш ЗВО демонструє високі показники та посідає провідні позиції в регіоні.

Історія Луганського національного університету імені Тараса Шевченка – це яскравий приклад відданості рідній справі та країні. Мужній колектив шевченківців у всі часи завжди перемагав, відновлювався і ставав лідером, ініціатором, осередком створення нових освітніх ідей, які робили навчання цікавим та ефективним.

Тож, впевнено крокуємо до своєї мрії – потужного, прогресивного й інноваційного Університету – освітнього, наукового та культурного центру України та Європи на теренах вільної держави!

З такими випускниками, яких готує саме  наш Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній і освіченій молоді, яка буде її розвивати і тому, що НАША ОСВІТА – ГАРАНТІЯ ВАШОГО УСПІХУ!

 

Сайт Вуза: https://luguniv.edu.ua/?page_id=92728
email: lnu.priymalnakomisia.27@gmail.com
Телефон приймальної комісії: +38(095)105-60-05
Адреси: м. Полтава, вул. Соборності, 64-ж (ауд. 4.6)
м. Полтава, вул. Коваля, 3 (ауд. 400, 545-а)
м. Лубни, вул. Генерала Ляскіна, 2
м. Лубни, пл. Вокзальна, 7
м. Миргород, вул. Старосвітська, 52/15

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024