Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Творчі конкурси в НН ІФВіС тривають!

У Навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» тривають творчі конкурси.

Творчий конкурс в інституті фізичного виховання і спорту проводиться з метою виявлення та оцінки фізичних здібностей вступників на здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт. Спорт» та складається із нормативів загальної фізичної підготовки, що відображають рівень фізичної підготовленості вступників.

Вправи творчого конкурсу спрямовані на оцінку фізичних здібностей вступників і проводяться згідно затвердженої програми та складаються з одного туру – комплексу з чотирьох фізичних вправ на показники сили, швидкості та гнучкості. Це згинання та розгинання рук в упорі лежачі (жінки), підтягування на перекладені (чоловіки), піднімання тулуба в сід, нахили тулуба вперед з положення сидячі та стрибок у довжину з місця.

Оцінка з творчого конкурсу вступників виставляється у 200-бальній шкалі. Мінімальна кількість балів для допуску до участі в конкурсі для зарахування на навчання становить 100 балів.

Творчий конкурс проводиться протягом одного дня відповідно до розкладу приймальної комісії.

До виконання нормативів творчого конкурсу із фізичної культури допускаються особи, які пройшли медичне обстеження і надали, при поданні заяви, медичну довідку про стан здоров’я, чітко усвідомили мету своєї участі в ньому, ознайомлені з технікою і правилами безпеки під час їх виконання. У разі незадовільного самопочуття брати участь у творчому конкурсі не рекомендується. Особи, які допущені до тестування, повинні бути одягнені у відповідний спортивний одяг і взуття.

Перед творчим конкурсом вступників консультують щодо умов виконання вправ творчого конкурсу та місця проведення тестування. Час на виконання тестування по кожній вправі творчого конкурсу – 3-5 хвилин на одного вступника.

Творчий конкурс також проводиться дистанційно з використанням телекомунікаційних технологій. При складанні вправ творчого конкурсу дистанційно на екрані вступника має бути видно повний зріст не залежно від положення відносно підлоги.

Творчі конкурси в НН ІФВіС будуть тривати до 31 липня 2023 року.

Навчатися у нас престижно!

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка пишається здобутками студентів та випускників Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту. Починаючи з 1964 року, інститут фізичного виховання і спорту завоював 35 олімпійських медалей, зокрема 12 золотих, 9 срібних та 14 бронзових! Вже є і нові високі здобутки.

Останні роки, не дивлячись на обмеження, викликані воєнним станом в Україні, стали для наших спортсменів плідними на спортивній арені. Так, наприклад, на міжнародному рівні чемпіоном Європи з пауерліфтінгу став магістрант спеціальності «Фізична культура і спорт» – Мусієнко Костянтин. Ковальов Данило, випускник магістратури спеціальності «Фізична культура і спорт» на чемпіонаті Світу встановив новий світовий рекорд. Русаненко Дар’я, студентка першого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» на чемпіонаті України з пауерліфтінгу встановила новий рекорд України тощо. Більше ніж 30 спортсменів стали чемпіонами України з різних видів спорту.

Директор і викладач НН ІФВіС, майстер спорту України з пауерліфтінгу, член національної збірної України з богатирського багатоборства Олександр Дубовий став чемпіонатом Європи у командному заліку і встановив світовий рекорд з силового екстриму, який проходив у місті Запоріжжі.

Сьогодні в Навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту навчається понад 20 студентів-майстрів спорту України, 3 майстри спорту міжнародного класу, працюють 2 заслужених тренери України, сам інститут очолює залужений працівник фізичної культури і спорту України. Своїми здобутками вони традиційно підвищують авторитет Університету та нашої Батьківщини у Світі.

Будемо раді вітати Вас у Навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»!

Адреса: м. Полтава, вул. Коваля, 3
Полтавська обл., м. Лубни, вул. Генерала Ляскіна, 2
Полтавська обл., м. Лубни, Вокзальна площа, 7
Телефон: +38050-856-25-00; +38095-079-49-45; +38066-432-30-64
E-mail: instfizkulturk@gmail.com

Групи в соціальних мережах:
Facebook: https://www.facebook.com/instfizkulturk
Instagram: https://www.instagram.com/nnifvismlubny/

Тел. приймальної комісії: +38095-079-49-45; +38095-355-68-58; +38099-077-08-62

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка.

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024