Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Вступні випробування в фахових коледжах

У ВСП «Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» та ВСП «Фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» розпочато вступні випробування.

З 14 липня 2023 року у фахових коледжах тривають співбесіди з української мови та творчі конкурси для вступників на основі базової загальної освіти. Вступні випробування проводяться відповідно до затверджених програм.

Творчі конкурси складають вступники, які мріють навчатися за спеціальностями «Середня освіта. Фізична культура» та «Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика)». Метою творчих конкурсів є виявлення рівнів спортивних та художніх здібностей вступників.

Для спеціальностей «Початкова освіта», «Дошкільна освіта», «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», «Готельно-ресторанна справа» вступні випробування проходять у формі співбесіди з української мови. Усна співбесіда проводиться за білетами, складеними відповідно до навчальної програми, передбачає оцінювання підготовленості вступника з української мови.

Оприлюднення рейтингових списків вступників, які вступають на основі творчих конкурсів або співбесіди із зазначенням рекомендованих до зарахування за державним замовленням відбудеться 26 липня 2023 року.

 

Старобільський фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет 
імені Тараса Шевченка» та
Фаховий коледж ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка»

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024