Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Розпочато творчі конкурси

Розпочато творчі конкурси на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт. Спорт».

У навчально-науковому інституті фізичного виховання і спорту Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» 07 липня розпочався творчий конкурс з фізичної підготовленості для вступників на освітній ступень бакалавр за освітньою програмою 017 «Фізична культура і спорт. Спорт» на основі повної загальної середньої освіти.

В перший день проведення творчого конкурсу приймали участь 14 вступників. На стадіоні також були присутні батьки абітурієнтів, які щиро вболівали за своїх спортсменів. 

Творчий конкурс проводиться згідно затвердженої програми і  складається з одного туру – комплексу з чотирьох фізичних вправ на показники сили, швидкості та гнучкості. Це згинання та розгинання рук в упорі лежачі (жінки), підтягування на перекладені (чоловіки), піднімання тулуба в сід, нахили тулуба вперед з положення сидячі та стрибок у довжину з місця.

 Згідно правил прийому до ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» оцінюється кожна вправа за шкалою від 0 до 50 балів згідно наведених у програмі критеріїв.  Оцінка з творчого конкурсу вступників виставляється у 200-бальній шкалі. Мінімальна кількість балів для допуску до участі в конкурсі для зарахування на навчання становить 100 балів.

Щира вдячність керівництву університету за повне забезпечення членів приймальної комісії матеріально-технічним обладнанням для проведення фахового випробування і Лубенський громаді за можливість використання спортивних споруд міста.

 

За інформацією навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024