Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Участі у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт

Підсумки участі магістрантів кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами у Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт.

У березні – травні 2023 р. здобувачі вищої освіти за другим (магістерським) рівнем кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти брали участь у міжнародних конференціях (більше 60 студентів) та Всеукраїнських конкурсах студентських наукових робіт (3 студента). Маємо результати.

До Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти», який проводився на базі Хмельницького національного університету, подавалися дві конкурсні розробки магістрантів спеціальності 281«Публічне управління та адміністрування»: Кристини Галай (науковий керівник професор Тетяна Сич) та Наталії Бондаренко (науковий керівник доцент Надія Васиньова).

Розробка Кристини Галай на тему «Залучення української молоді до участі в суспільному житті та процесів прийняття рішень у контексті європейської інтеграції та реформування професійно-технічної освіти (на прикладі реалізації європейської програми «EU4Skills») відмічена грамотою за високий рівень наукової роботи та актуальність теми. Наші вітання та побажання подальших наукових успіхів!

Переможцем Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз», який проводився на базі Центральноукраїнського національного технічного університету став Сергій Сидоренко, студент магістратури спеціальності 073 «Менеджмент» за освітньою програмою «Управління навчальним закладом». Тема конкурсної роботи: «Порівняльний аналіз програмного комплексу «Моя школа» та платформи «Microsoft 365» щодо забезпечення інформатизації управління закладом професійно-технічної освіти».

Необхідно відзначити, що робота Сергія Сидоренко у ІІ турі конкурсу, який проводився у формі науково-практичної конференції в режимі онлайн (16.06.2023 р.), зайняла перше місце за рейтингом серед допущених 15 робіт й удостоєна Диплому І ступеня. Вітаємо переможця та його наукового керівника – в. о. завідувача кафедри, професора Тетяну Сич!

Залучення здобувачів освіти до наукових досліджень кафедри, до участі у міжнародних наукових заходах, всеукраїнських конкурсах є важливою складовою наукової й творчої роботи кафедри із здобувачами вищої освіти, стимулювання їхнього інтересу до науково-дослідницької діяльності, формування сучасного наукового та професійного світогляду майбутніх управлінців з урахуванням змін та перетворень.

 

За інформацією кафедри публічної служби та управління навчальними й соціальними закладами
Навчально-наукового інституту публічного управління, адміністрування та післядипломної освіти

 

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024