Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Державна атестація

 Державна атестація здобувачів освіти у Фаховому коледжі

Ось і завершили своє навчання та стали випускниками Фахового коледжу ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» здобувачі освіти 4 курсу на основі 9 класу та 2 курсу на основі 11 класів. На долю саме цих випускників випали важкі випробування COVID-19 та війною в Україні. Відсутність повноцінної можливості займатися в аудиторіях, окупація рідної домівки, бойові дії, евакуація фахового коледжу до м. Полтави, перебої зі світлом та інтернетом не зупинили, їх на шляху до отримання дипломів.

З 08 червня 2023 року по 20 червня 2023 року у Фаховому коледжі ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка» проходила Державна атестація здобувачів освіти спеціальностей «Початкова освіта (мова та література (англійська))», «Середня освіта (фізична культура)», «Готельно-ресторанна справа», «Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика)». Випускні іспити відбувалися у форматі онлайн.

Дипломні проєкти захищали здобувачі освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», досліджуючи особливості роботи закладів готельно-ресторанного бізнесу в Україні та «Дизайн (перукарське мистецтво та декоративна косметика)», втілюючи в життя власно розроблені образи в індустрії краси.

Студенти спеціальностей «Початкова освіта (мова та література (англійська))», «Середня освіта (фізична культура)» під час державного іспиту показали свої знання з педагогіки та методики відповідно до фаху.

Дорогі випускники, викладацько-студентський колектив, щиро вітає Вас із завершенням навчання. Бажаємо Вам не зупинятися на досягнутому, продовжувати отримувати вищу освіту, розвиватися. Стати професіоналами своєї справи і працювати у мирній Україні! Бережіть себе! Миру та добра Вам!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024