Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

У фахових коледжах стартувала Вступна кампанія – 2023!

23 червня 2023 року у Фаховому коледжі та Старобільському фаховому коледжі ЛНУ імені Тараса Шевченка стартувала Вступна кампанія – 2023 року!

Сьогодні, 23 червня, розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників до закладів фахової передвищої освіти на основі базової середньої освіти (БСО). Другий рік поспіль випускники 9-х класів можуть скористатися перевагами онлайн-вступу.

На базі коледжів ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка», за адресою: м. Лубни, вулиця Генерала Ляскіна, 2 (Лубенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №10), створено консультативний пункт, який допомагає зареєструвати електронний кабінет вступника та вибрати з великого спектру запропонованих спеціальностей – омріяну. Фахівці приймальної комісії консультують вступників щодо термінів подачі заяв і документів, проведення творчих конкурсів і співбесіди. 

Створення електронних кабінетів буде відбуватися з 23 червня по 30 листопада.

Алгоритм створення електронного кабінету (https://vstup.edbo.gov.ua/) :

  • зазначити електронну пошту (це буде логін для входу в кабінет);
  • створити пароль;
  • вказати серію та номер документа про освіту;
  • тип та номер документу, що посвідчує особу, або РНОКПП (ІПН);
  • контактні номери телефону;
  • також у кабінеті необхідно завантажити кольорове фото вступника (3*4). На етапі реєстрації кабінету, окрім фото, завантаження жодних інших файлів не передбачено.

Нагадуємо, що подача електронних заяв до коледжу для вступників на основі 9 класів починається з 30 червня 2023 року. А на основі 11 класів з 10 липня 2023 року. І щоб вступник зміг подати електронну заяву, обов’язкова умова – мотиваційний лист в електронному вигляді.

Вступ відбувається на основі 9 класів – за співбесідою або творчим конкурсом. А на основі 11 класів – за співбесідою або творчим конкурсом, або за результатами ЗНО 2020–2021 року / НМТ 2022–2023 року на вибір вступника.

Запрошуємо всіх бажаючих на навчання до коледжу.

Наша освіта – гарантія вашого успіху!

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024