Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Олімпійський день

Олімпійський день – свято спорту, здоров’я, гармонії та краси!

22 червня, продовжуючи традиції «Олімпійського дня», в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка було проведено Олімпійський день – свято спорту, де кожний зміг відчути себе справжнім ОЛІМПІЙЦЕМ.

Захід організовано Навчально-науковим інститутом фізичного виховання і спорту, директором якого є Олександр Дубовой – кандидат педагогічних наук, доцент, майстер спорту України міжнародного класу з богатирського багатоборства, майстер спорту України з пауерліфтингу, з метою розвитку Олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян країни, пропаганди здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою і спортом.

На Олімпійський день були запрошені всі бажаючі: викладачі, співробітники університету, здобувачі вищої освіти і просто любителі спорту.

Розпочався спортивний захід з привітання Голови вченої ради Луганського національного університету імені Тараса Шевченка Віталія Курило, Голови первинної профспілкової організації Володимира Мороза та директора Навчально-наукового інституту фізичного виховання і спорту Олександра Дубового.

Всі учасники цієї події знайшли для себе щось корисне і позитивне та долучилися до веселої руханки з чемпіонами та легкоатлетичного пробігу.

Цей день символізує позитивну силу спорту, соціальну згуртованість, мирне співіснування та сприяє розвитку олімпійських ідей і цінностей, об’єднуючи людей.

Долучайтеся до здорового способу життя заради кращого світу!

Непереможні у спорті – непереможні на фронті!

Разом до Перемоги!!!

 

Відділ маркетингу ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024