Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

«Природничі науки: теорія, практика, методика навчання»

20 червня на кафедрі хімії, географії та наук про Землю відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Природничі науки: теорія, практика, методика навчання-2023».

З вітальними словами до науковців та молодих вчених звернулись: Наталія Мацай – кандидат сільськогосподарських наук, доцент, декан факультету природничих наук ДЗ «ЛНУ ім. Т. Шевченка»; Дмитро Сопов – доктор філософії з наук про Землю, в. о. завідувача кафедри хімії, географії та наук про Землю ДЗ «ЛНУ ім. Т. Шевченка».

На секційних засіданнях було представлено доповіді з актуальних досліджень з палеонтології, геодезії, географії, хімії, методики навчання природничих наук. Своїми поглядами стосовно заявленої тематики конференції поділились не лише знані науковці, але й молоді вчені та здобувачі освіти. Учасники конференції представляли різні регіони України – Луганську, Харківську, Київську, Полтавську, Сумську, Вінницьку, Черкаську, Херсонську, Донецьку області.

Попри те, що пленарне засідання конференції відбулось в онлайн форматі, це не завадило науковій спільноті активно обговорити представлені доповіді.

Оргкомітет конференції дякує всім учасникам за проявлений інтерес до конференції, плідну дискусію і сподівається на подальшу співпрацю!

Кафедра хімії, географії та наук про Землю

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024