Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи

Викладачі кафедри політології та правознавства взяли участь у роботі ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи».

14 червня 2023 р. викладачі кафедри політології та правознавства Вовк С.О. та Новоскольцева Л.О. разом зі здобувачами рівня доктора філософії прийняли участь у роботі ХІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Розвиток політичної науки: європейські практики та національні перспективи», яка відбулася на базі кафедри політології та державного управління факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Наукова дискусія точилася навколо таких питань, як: російсько-українська війна: аналітичні підходи та концептуалізація в сучасній політичній науці; зміни в системах публічного управління та місцевого самоврядування України: адаптація до умов воєнного стану; міжнародна солідарність з Україною в протистоянні російській агресії; громадська та національна ідентичності: матриці націогенезу в умовах воєнного стану в Україні тощо.

Щиро дякуємо колегам за запрошення до участі в актуальному, цікавому, сучасному тематичному науковому заході,  за можливість обговорити актуальні проблеми.

 

Навчально-науковий інститут історії,
міжнародних відносин
і соціально-політичних наук

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024