Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Профорієнтація НН ІПП в місті Хоролі

Профорієнтація навчально-наукового інституту педагогіки і психології в місті Хоролі

Представники навчально-наукового інституту педагогіки і психології доцент кафедри спеціальної та інклюзивної освіти Тетяна Віталіївна Махукова й доцент кафедри філологічних дисциплін  Лариса Володимирівна Мельник зустрілися з освітянами Хорольської  МТГ, щоб донести інформацію про  спеціальності,  які можна отримати за умови вступу  й  навчання  в одному з найстаріших і найпрестижніших вишів України ДЗ «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» за ОКР молодшого спеціаліста, бакалавра й магістра.

Зокрема, йшлося про такі спеціальності психолого-педагогічного напряму: «Дошкільна освіта», «Початкова освіта», «Початкова освіта. Українська мова та література», «Соціальна робота. Соціальна педагогіка. Практична психологія», «Спеціальна освіта. Логопедія. Спеціальна психологія», «Спеціальна освіта. Олігофренопедагогіка. Спеціальна психологія», «Психологія», «Освітні, педагогічні науки. Педагогіка вищої школи», які надає ННІ педагогіки і психології  в м. Лубнах Полтавської області.

Професорсько-викладацький склад та здобувачі освіти навчально-наукового інституту педагогіки і психології запрошують на навчання за спеціальностями, які особливо затребувані українським суспільством та державою. У нас є велика кількість бюджетних місць; підвищений розмір стипендій; різні форми навчання – змішана (денна, заочна, офлайн, онлайн); вступ на контракт денна/заочна форми бакалаврату без НМТ/ЗНО, магістратури без ЄВІ/ЄФВВ; можливість навчання та стажування за кордоном та ін.

Чекаємо вас у великій та дружній родині НН ІПП!!!

 

За інформацією НН ІПП

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024