Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

Подяка журналісту

13 червня керівництво Луганського національного університету імені Тараса Шевченка запросило на зустріч журналістку обласного інформаційного видання “Вісник” Тамару Бірюкову.

Ректорка університету Олена Караман та Голова вченої ради Віталій Курило вручили подяку Тамарі Бірюковій за плідну співпрацю з Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка та об’єктивне висвітлення і поширення подій, заходів закладу в інформаційному просторі, за активну громадську позицію, високий професіоналізм, за виконання просвітницьких функцій, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та з нагоди Дня журналіста. 

Також за наполегливу працю на ниві журналістики пані Тамарі були вручені подарунки і виказані слова вдячності за співробітництво з ЛНУ імені Тараса Шевченка.

Шановну Тамару Олексіївну познайомили з присутнім керівним складом університету, а ректорка Олена Караман провела для гості невеличку екскурсію аудиторіями закладу, які зараз розташовані в ЗОШ №10 міста Лубен.

Найбільше гостю вразила ігрова сенсорна кімната для занять з внутрішньо переміщеними дітьми з Луганської області  , яка знаходиться в одній з аудиторій університету і була відкрита на День захисту дітей за сприянням Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитяче Містечко».

Щиро дякуємо пані Тамарі за репортажі про Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, цікаві матеріали, за професіоналізм і вміння побачити більше, адже словом можна переконувати, спрямовувати, мотивувати…

 

Відділ маркетингу, прес-центр ЛНУ імені Тараса Шевченка

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024