Луганський національний університет імені Тараса Шевченка

На спеціальності “Хореографія” пройшли державні іспити

У НН ІКМ у бакалаврів завершилася підсумкова атестація.

8 червня відбулася підсумкова атестація у здобувачів освіти навчально-наукового інституту культури і мистецтв ОП “Хореографія”.

Головою атестаційної комісії стала Тетяна Безгрєшнова – заслужена працівниця освіти України, відмінниця освіти України,  лауреатка премії Кабінету Міністрів України, художня керівниця народного художнього колективу ансамблю танцю “Барвінок” Комунального закладу “Полтавський Палац дитячої та юнацької творчості Полтавської міської ради.  Також до складу атестаційної комісії увійшли Ірина Продан – кандидатка педагогічних наук, доцент, виконуюча обов’язки директора навчально-наукового інституту культури і мистецтв; Галина Полянська – кандидатка мистецтвознавства, доцент кафедри музичного мистецтва та хореографії; Людмила Сокіл – викладачка кафедри музичного мистецтва та хореографії; Тетяна Вільховченко – викладачка кафедри музичного мистецтва та хореографії.

Екзамен складався з декількох частин: теорія та методика викладання класичного танцю, теорія та методика викладання бального танцю європейська програма, теорія та методика викладання танців сучасного стилю та напрямків, практична частина з навчальної дисципліни “Майстерність балетмейстера”. Студенти виконали великий об’єм роботи за один день, що підкреслює набуті професійні навички за час навчання. Атестаційна комісія була вражена роботами, показаними у практичній частині з навчальної дисципліни “Майстерність балетмейстера”.

Усі студенти отримали хороші оцінки. Найвищі бали здобули Поліна Іванова та Безкровний Олександр.

 

Інформаційний центр НН ІКМ
Текст: Єлизавета Харахаш
Фото: Євгенія Семенова

© Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007-2024